Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elvis

 

beck-tomi.jpg

 

Beck Tomi - Thomas Beck

alias "ELVIS"

 

 

1980-ban születtem Celldömölkön. A 80-as évek elején Celldömölkön, majd Csöglén teltek gyemekéveim. Az általános iskolát is Csöglén végeztem. Középiskolai éveimet Veszprémben töltöttem - élelmiszer eladói "szakirány"  - majd Pápán folytattam diákéveimet (boltvezető). 1998-ban kezdtem "kemény" munkáséveimet Jánosházán, majd Zalaszentgróton , mindkét helyen 3-3 évet dolgoztam. Időközben megismertem életem párját, a "KEDVES"-t, aki külsővati, innen már egyenes volt az út.... Külsővatra kezdtem udvarolni... Jelenleg egy külföldi tulajdonú pék-cukrászipari cég műszakvezetője vagyok. Magamról, úgy általában ennyit...

A zenéről....! Hát, mindig is szerettem, és szeretem. Zeneiskolai végzettségem ugyan nincs, mégis mindig közel állt és áll hozzám. Gyerekként óvodai, iskolai ünnepségek ...farsangi fellépések... papírból készült gitár, szaxofon, szinti... 3 tagú csapat - örök emlék. Fiatal sihederként a hétvégi bulik, főzések, kerti party-k, amikor az idősebb generációtól tanulgattam a népdalokat, katona indulókat, magyar nótákat, és hát a többi már ma népszerű műfajt....Számomra ezeknek igenis jelentősége, értéke volt és van. Felnőttként aztán már a zene minden fajtájának szeretete: mindegy hogy mi az , pop, rock, rock and roll, haevy metal vagy éppen mulatós, és hát természetesen a COUNTRY... Amit Bózsi és többi külsővati country-s barátaim kedveltettek meg velem. Ezúton is köszönet nekik, hogy megkerestek és - legfiatalabbként, vagy mondjam azt? "gyüttmentként" - befogadtak. Most már közel négy éve zenélünk-énekelünk együtt, és úgy gondolom: bárhogy is alakul a jövőnk, mindegyikünknek szép és örök emlékek fognak maradni ezek az évek.

LEHET ZENE NÉLKÜL IS ÉLNI. A SIVATAGON ÁT IS VEZET ÚT, DE MI (...) AZT AKARJUK, HOGY AZ EMBER NE ÚGY JÁRJA VÉGIG AZ ÉLETE ÚTJÁT, MINTHA SIVATAGON MENNE ÁT, HANEM VIRÁGOS RÉTEKEN.....(Kodály Z.)

elvis.jpg

elvis-2.jpg