Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Köszönőlevelek

 

szentgali-oklevel.jpg

 

* * *

Pápai Jókai Mór Művelődési Központ Igazgatójának levele

Vati Fiúk Country Club

Szalai József

KÜLSŐVAT

 

Tisztelt Szalai József !

A Jókai Mór Művelődési Központ - mint a Jótékonysági Gálaműsor szervező intézménye - nevében ezúttal köszönjük meg Önnek és a Vati Fiúk Country Clubnak, hogy első hívó szóra elvállalta közreműködését e nemes szándékú programban.

A számos művészeti csoportot és két sztárvendéget felvonultató gálaműsor szép számú és lelkes közönség előtt, sikerrel valósult meg.

Részvételükkel jelentősen hozzájárultak a vörös iszap katasztrófa áldozatainak megsegítéséhez, az újjáépítés támogatásához. Reményeink szerint karácsony közeledtével a bajba jutott emberek számára a szeretet ünnepét sikerült gazdagabbá tenni.

A további jó együttműködés reményében kívánunk Önöknek meghitt karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag, sikeres új évet.

Pápa, 2010. november 30.

Veszpréminé Turtsányi Valéria igazgató s.k.

 

Szombathelyi BV. Intézet programszervezőjének levele

Szalai József részére

KÜLSŐVAT

Tisztelt Igazgató Úr, Kedves Fellépők !

A Szombathelyi Országos BV. Intézetben tett látogatásotok, fellépésetek kapcsán gondoltam úgy, hogy a szóbeli köszönetnyilvánítások után maradandóbb módon is hangot adok elismerésünknek. Erre úgy gondolom nagyszerű lehetőség az otthon vendégkönyve. Az Intézetet és a Country Clubot is Te vezeted, másrészt a szereplőkkel napi kapcsolatban állsz, hisz munkatársak is vagytok.

2009. novemberében beszéltünk először telefonon, amikor intézetünk nevében felkértelek Benneteket egy nem mindennapi szereplésre...

Nyugodt, abszolút nem meglepődött hangod már akkor sugallta azt a "szakmaiságot", amivel a Country Clubot és az Idősek Otthonát vezeted. Átérezted a helyzetemet és a fogvatartottakét, akik mindennapjait szeretnénk egy kicsit "mássá", színesebbé tenni  műsorotok által.

A Büntetésvégrehajtási Intézet kapujában (első személyes találkozásunkkor) a megérzésem, hogy együttérző nyitott emberekkel találkozom, beigazolódott. Aztán az amatőrök jelzőt is gyorsan  el kellett felejtenem, hisz mind megjelenésben, mind hangzásban és a lányok szinpadi mozgásában is megérdemli a profi jelzőt produkciótok.

A koncert feledhetetlen élmény volt a fogvatartottaknak és a jelen levő személyi állománynak is. A hallgatóság megnyilvánulásai: a taps, a fütty, az éljenzés, az egyforma ruhában ülő fogvatartottak "másként" csillogó szeme, nevetése, öröme a szinpadon szereplőknek. Nektek jött át legjobban, Ti éreztétek a sikert, hogy jót, sokat és örömet adtatok azon a délutánon.

Már több mint öt nap telt el a koncert óta...de még mindig beszédtémák vagytok és lesztek is még hetekig. Az előadás utáni búcsúzkodás is emlékezetesre sikerült...részemre szóló meghívásotok az Intézetetekbe és családotokhoz is azt hiszem, jól jellemzi a köztünk néhány óra alatt kialakult viszonyt.

Kívánok mind munkátokhoz, mind magánéletetekhez sok sikert, boldogságot, és jó egészséget !

Visszavárunk Benneteket !

2010.március 06. - 09:46

Tisztelettel:

                       Szalay  Miklós s.k. Programszervező Szombathelyi BV.Intézet

 

 

A pápakovácsi Idősek Otthona Igazgatójának levele

 

Szalai József Igazgató Úr

Vati Fiúk Country Club

és a Külsővati Linedance Group részére

KÜLSŐVAT

Kedves Vati Fiúk és Táncoslábú Lányok, Asszonyok !

Sikeresen lebonyolítottuk intézményünk alapításának 50.évfordulója alkalmából szervezett Családi Napunkat.

Ezúton szeretném megköszönni a csapat minden tagjának, hogy lelkesedésével és jókedvével hozzájárultak rendezvényünk sikeréhez!

A mai napon, kollégáimmal és lakóinkkal beszélgetve, a szombati eseményeket értékelve kitűnt, hogy minden résztvevő körében nagy tetszést aratott produkciójuk. Az ismert dallamok együttdúdolásra késztettek minket is, és sokáig beszédtémául fog szolgálni műsoruk!

Köszönöm a produkciót, további jó egészséget, kitartást és sok sikert kívánok minden kedves csapattagnak!

Pápakovácsi, 2009.június 29.

Üdvözlettel:

Forsthoffer Erzsébet igazgató